NORTH
NORTH
AVENUE
AVENUE

Livemusik til julefrokost

Danmarks ultimative liveband

Leder du efter den perfekte underholdning til julefrokosten? North Avenue spiller hvert eneste år til en lang række julefrokoster, og booker du os til jeres julefrokost, tør vi godt at love, at vi stiller op med et brag af et show. Vi spiller et bredt udvalg af numre fra de seneste seks årtier, og vi har udvalgt hits, der med garanti vil få alle til julefrokosten op ad stolene og ud på dansegulvet.

SE MERE
BOOK NU

Julefrokost med musik og dans

Det kan være svært at vælge den helt rigtige underholdning til julefrokosten. Har I planer om at holde en julefrokost med højt humør, musik og dans, findes der dog ikke nogen bedre investering end live musik til julefrokosten. Live musik skaber altid en særligt god stemning i selskabet og gør det ekstra fristende at begive sig ud på dansegulvet.

I North Avenue har vi en stor forståelse for, at det er sjældent, at alle til julefrokosten har den samme musiksmag. Vi har derfor sammensat et bredt udvalg af hits, så vi næsten kan garantere, at der i løbet af aftenen vil være musik for enhver smag. Booker du os til jeres næste julefrokost, kan du se frem til alt fra Rasmus Seebach og Ray Dee Oh til Alphabeat og Robbie Williams. Vores nuværende katalog af sange indeholder næsten 200 numre, og har du som arrangør ønsker til bestemt numre eller genrer, vil vi naturligvis tilpasse os efter dette.

Musikalsk underholdning til julefrokosten – nemt og enkelt

Hvorfor skal man have live musik til julefrokosten? Udover det faktum at live musik er et festligt indslag, som alle vil huske i lang tid fremover, er der en lang række praktiske fordele ved at booke North Avenue til jeres julefrokost. I North Avenue ønsker vi at gøre det nemt for alle vores kunder at tilvælge live musik, og derfor sørger vi for langt det meste, når du booker os:

  • Vi sørger for at udarbejde en kontrakt, som du godkender.
  • Vi medbringer god musik og et show i topkvalitet.
  • Vi medbringer eget lydudstyr samt strømudstyr.
  • Vi medbringer altid udstyr til lys – både til små og store lokaler.

Det kunne altså ikke være nemmere at booke live musik til julefrokosten, end når du vælger at booke North Avenue. Vi er eksperter i at tilpasse både lyd og lys, så det passer til netop jeres lokale, og takket være vores digitale udstyr, har vi ikke behov for at lave lydprøve, inden vi optræder. Når kontrakten er underskrevet, er det eneste, du skal gøre, derfor at læne dig tilbage, nyde festen og nyde musikken.

Ofte stillede

SPØRGSMÅL

Hvad koster live musik til julefrokosten?

Der findes desværre ikke ét svar på, hvad det koster at booke os til din julefrokost. Det afhænger altid af faktorer som:

  • Hvor længe vi skal spille (der kan dog altid tilkøbes mindst ét ekstra sæt uden varsel). 
  • Hvilken type julefrokost vi skal spille til.
  • Hvilket tidspunkt vi spiller på. 

Er du i tvivl om, hvorvidt vi ligger inden for dit budget, anbefaler vi derfor altid, at du tager kontakt til os direkte – så tager vi en snak og vender tilbage med et samlet tilbud til dig. North Avenue kører gerne hele Danmark rundt for at spille til julefrokoster, og uanset hvor i landet du skal holde julefrokost, vil der ikke være ekstraudgifter i forbindelse med transport – det hele er inkluderet i den samlede pris.

Live musik for alle!

I North Avenue synes vi, at god live musik skal være for alle. Derfor kører vi gerne hele Danmark rundt for at spille til julefrokoster, og uanset hvor i landet I skal holde julefrokost, vil der ikke være ekstraudgifter i forbindelse med transporten.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi ligger inden for dit budget, anbefaler vi altid, at du tager kontakt til os direkte – så tager vi en snak og vender tilbage til dig med et samlet tilbud.

Tjek om vi er ledige

Send os en forespørgsel – vi vender altid tilbage med et svar hurtigst muligt.

BOOK NU