NORTH
NORTH
AVENUE
AVENUE

Underholding til din fødselsdag

Danmarks ultimative liveband

Skal du holde fødselsdag, og har du lyst til at give dine gæster en helt uforglemmelig oplevelse? Så book North Avenue til at spille live musik til din fest. Vi spiller de største hits fra de sidste seks årtier, og vi kan garantere, at der vil være musik for enhver smag.

SE MERE
BOOK NU

Live musik til rund fødselsdag

Står du og mangler underholdning til din fødselsdagsfest, så vil vi helt klart anbefale dig at overveje live musik. I North Avenue har vi allerede optrådt til et stort antal fødselsdage, og vi ved derfor af erfaring, at musik til fødselsdagen er et indslag, der er populært blandt alle selskaber.

Booker du os til din næste fødselsdag, kan du forvente et festfyrværkeri af et show. Vi har specialiseret os i at spille musik, der får folk op af stolene og ud på dansegulvet. I løbet af aftenen kan du forvente at komme til at danse til alt fra Thomas Helmig og Ray Dee Oh til og Robbie Williams og Bruno Mars. Vores katalog af sange inkluderer lige nu næsten 200 forskellige numre, og har du ønsker til bestemte numre eller genrer, så tilpasser vi os selvfølgelig efter dette.

Musik til fødselsdag – North Avenue dækker hele Danmark

North Avenue er et aarhusiansk band - men vi dækker selvfølgelig hele Danmark! Vi har egen bandbus og kører gerne land og rige rundt for at optræde til fødselsdage i alle afkroge af landet. Uanset hvorhenne du skal holde din fødselsdag, kan du altså booke os, og der vil aldrig være ekstraudgifter forbundet med transporten.

Samtidig er der ingen krav for, hvor stor din fest skal være, for at du kan booke os – vi optræder gerne for både små og store forsamlinger. Alt vi skal bruge, er gulvplads og strøm, så skal vi nok sørge for at sætte gang i jeres fest. I North Avenue sørger vi selv for at medbringe det rigtige udstyr til lys og lyd, og vi er eksperter i at tilpasse begge dele, så det passer til dit lokale. Booker du os, skal du med andre ord ikke gøre andet at læne dig tilbage og nyde showet – så klarer vi resten.

Ofte stillede

SPØRGSMÅL

Hvad koster live musik til festen?

Der findes desværre ikke ét svar på, hvad det koster at booke live musik til din fødselsdag, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Hos North Avenue fastsætter vi altid en individuel pris til den enkelte kunde, og prisen kan afhænge af følgende:

  • Hvor lang tid, vi skal spille (som regel optræder vi i cirka 2 x 80 minutter).
  • Hvilket form for event, vi skal optræde til.
  • Hvilket tidspunkt vi skal spille på.

Alle fødselsdagsfester er vidt forskellige, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan booke os for dit budget, anbefaler vi altid at du tager fat i os direkte. Så vil vi danne os et overblik over dit event og give dig det bedst mulige tilbud på live musik til din fødselsdag.

Hvorfor skal man have live musik til festen?

Der er mange grunde til, at det er en enormt god investering at booke live musik til fødselsdagsfesten. For det første er live musik altid med til at skabe en helt særlig stemning. Booker du for eksempel musik til en rund fødselsdag, vil det være et indslag, som dine gæster vil kunne huske i lang tid fremover. For det andet ved vi af erfaring, at live musik er det absolut mest effektive, når det kommer til at få dine gæster ud på dansegulvet. Drømmer du om en fest, hvor du og dine gæster kan danse og synge med på jeres yndlingsnumre i flere timer ad gangen, så er vores live musik lige noget for dig.

I North Avenue har vi allerede spillet til en lang række runde fødselsdage med stor succes – så mangler du musik til din 40-års, 50-års eller 60-års fødselsdag, så tag fat i os og hør mere om, hvordan vi kan være med til at gøre din fest ekstra mindeværdig.

Tjek om vi er ledige

Send os en forespørgsel – Vi glæder os til at høre fra dig!

BOOK NU