NORTH
NORTH
AVENUE
AVENUE

Live musik til jeres fest

Danmarks ultimative liveband

Der findes ikke noget bedre end en god fest med live musik. North Avenue er Danmarks ultimative festband, og vi vil sætte en ære i, at gøre din næste fest til noget helt særligt. Mangler du live musik til din næste fødselsdagsfest, firmafest eller noget helt tredje, så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan være med til at gøre netop din fest helt uforglemmelig.

SE MERE
BOOK NU

Et festband i topkvalitet

North Avenue er uden tvivl et festband, og vi elsker at være med til, at sætte gang i alt fra fødselsdage til bryllupper. Leder du efter et rutineret festband, der spiller festlig live musik med styr på kvaliteten, er du kommet til det rette sted. North Avenue består af 6 dygtige musikere, der alle sammen har mange års musikalsk erfaring, og booker du os, er du dermed garanteret live musik i topkvalitet.

Vi går aldrig på kompromis med vores performance, og derfor kan du se frem til et uforglemmeligt musikalsk indslag, når du vælger os til at spille til din næste fest. I North Avenue har vi allerede spillet til et stort antal fester – store som små – og vi har altid fået gode tilbagemeldelser fra vores kunder. Har du lyst til at læse nogle af de anmeldelser, vores kunder har givet os, kan du finde dem på forsiden her på vores hjemmeside.

Et live band skaber altid god stemning på dansegulvet

Hvorfor skal man have live musik til festen? Spørger du os, er der er mange fordele ved at booke et live band. For det første skaber live musik altid en helt særlig stemning til en fest. Ligesom en god tale eller et sjovt indslag vil være noget, som dine gæster vil kunne huske fra din fest, så er live musik også et særligt indslag, der gør festen endnu mere mindeværdig for både dig og dine gæster.

For det andet ved vi af erfaring, at live musik er det allermest effektive, når det kommer til at få gang i et dansegulv. I North Avenue har vi specialiseret os i at spille de største hits fra de seneste seks årtier, som med garanti vil få dine gæster op ad stolene og ud på dansegulvet. Skal du holde fest med dans, vil vi derfor altid anbefale dig at booke et live band til din fest.

Ofte stillede

SPØRGSMÅL

Hvor meget koster live musik?

Det er desværre ikke muligt at sætte én fast pris på booking af live musik, og derfor anbefaler vi altid, at du kontakter os, hvis du har brug for at vide, om vi kan optræde til en pris, der ligger inden for dit budget. Hos North Avenue varierer vores priser efter flere forskellige parametre. Dette kan for eksempel være:

  • Hvor lang tid, du ønsker, at vi skal spille.
  • Hvilket form for event vi skal spille til.
  • Hvor og hvornår vi skal spille.

Det er altid kunden, der afgør, hvor lang tid vi skal spille. Vi optræder typisk i cirka tre timer fordelt på to set, men ønsker du mere eller mindre end dette, kan det sagtens lade sig gøre. Vi tilpasser os selvfølgelig efter dit arrangement. Som kunde har du i øvrigt altid mulighed for at tilkøbe mindst ét ekstra set under selve festen – så hvis dine gæster slet ikke kan få nok lækker live musik at danse til, er det intet problem. Vi har altid et ekstra sæt klar i ærmet og fortsætter gerne med at spille for jer.

Er transport inkluderet i prisen?

I North Avenue har vi egen bandbus og kører gerne land og rige rundt for at spille op til dans hos jer. Derfor er transport selvfølgelig også inkluderet i den samlede pris og uanset hvor i Danmark, du holder fest, kommer du altså ikke til at betale ekstra for dette.

Tjek om vi er ledige

Send os en forespørgsel – vi vender altid tilbage med et svar hurtigst muligt.

BOOK NU