NORTH
NORTH
AVENUE
AVENUE

Underholdning til årets firmafest

Danmarks bedste band til firmafest

North Avenue er Danmarks bedste band til firmafest. Vi har mange års erfaring med at sætte gang i firmafesten og har spillet for alt fra ingeniører og arkitekter til ejendomsmæglere og advokater. Vi sætter en ære i at sørge for, at jeres firmafest bliver helt uforglemmelig – så kontakt os allerede i dag, hvis I også kunne tænke jer et brag af en firmafest.

SE MERE
BOOK NU

Find den helt rigtige underholdning til firmafesten

Alle selskaber er forskellige, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at tænke over, hvilken slags underholdning der vil falde i god jord til netop jeres firmafest. I North Avenue ved vi af erfaring, at langt de fleste festgæster er vilde med live musik. Leder I stadig efter den perfekte underholdning til jeres firmafest, vil vi derfor kraftigt anbefale, at I vælger at booke et live band.

Live musik til festen skaber en helt særlig stemning, og lige som en god tale eller en sjov quiz, vil live musik uden tvivl blive et festlig indslag, som alle jeres gæster vil kunne huske i lang tid fremover.

Live musik til jeres firmafest – det får I, når I booker North Avenue

Hvad skal I forvente, når I booker North Avenue til at spille til jeres næste firmafest? Først og fremmest skal I forvente et brag af en fest. Vi har specialiseret os i at spille musik, der med garanti vil få alle gæster op ad stolene og ud på dansegulvet. Vi spiller de største hits fra de sidste seks årtier, og der vil dermed være noget for enhver smag i løbet af vores optræden.

North Avenue er desuden et band med et tårnhøjt niveau, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Bandet består af seks dygtige musikere med mange års musikalsk erfaring. Booker I os til firmafesten, kan I forvente en optræden af den højeste kvalitet, som med garanti vil leve op til jeres såvel som jeres gæsters forventninger.

Ofte stillede

SPØRGSMÅL

Musik for enhver smag!

Det er sjældent, at alle i firmaet har den samme smag, når det kommer til musik. Det har vi i North Avenue fuld forståelse for, og vi har forberedt os på dette ved at udvælge vores numre på tværs af genrer og årtier. Når I booker os til at spille til jeres firmafest, kan I forvente at komme til at danse til at lige fra Rasmus Seebach og Ray Dee Oh til Robbie Williams og de største hits fra musicalen Grease.

Vi har lige nu næsten 200 forskellige sange i vores katalog, og har I som arrangører ønsker til, hvilke genrer vi skal spille, vil vi naturligvis tilpasse os efter dette. I kan dog også trygt vælge at lade os sammensætte sætlisten, og vi kan i så fald garantere, at der i løbet af festen vil blive spillet musik for enhver smag. Når I booker os, behøver I altså ikke at gøre andet end at læne jer tilbage, nyde festen og nyde musikken – resten klarer vi!

Skal man vælge live musik til firmafesten?

Hvad er den bedste underholdning til firmafesten. Det kan være svært at svare på, da dette afhænger helt af, hvilken slags fest I vil holde. Drømmer I om en sjov og festlig firmafest med fuld knald på dansegulvet, er der dog ingen tvivl om, at live musik er den absolut bedste investering, I kan gøre jer.

North Avenue kan spille til både små og store firmafester og på alle lokationer. Vi kører gerne land og rige rundt for at spille til jeres fest, og vi medbringer selv alt det nødvendige udstyr til både lyd og lys. Uanset hvor I skal holde jeres firmafest, har I altså mulighed for at booke os – vi kan garantere, at vi medbringer et brag af et show, som vil gøre jeres firmafest endnu mere mindeværdig.

Tjek om vi er ledige

Send os en forespørgsel – vi vender altid tilbage med et svar hurtigst muligt.

BOOK NU