NORTH
NORTH
AVENUE
AVENUE

Musik til bryllup

Danmarks ultimative bryllupsband

North Avenue er Danmarks ultimative bryllupsband. Vi optræder til både små og store bryllupper, og vi ved af erfaring, at den rigtige musik er afgørende for, hvor mindeværdig jeres fest bliver. Vælger I at booke os til jeres bryllupsfest, vil vi sætte en ære i at gøre jeres store dag endnu mere speciel for både jer og jeres gæster.

SE MERE
BOOK NU

Live musik til jeres bryllup

For langt de fleste brudepar bliver bryllupsdagen en dag, de aldrig glemmer. Ønsker I at gøre jeres bryllupsfest ekstra mindeværdig, er live musik til brylluppet det oplagte valg. Musik til brylluppet er med til at skabe en helt særlig stemning, og samtidig er live musik et festligt indslag, som dine gæster uden tvivl vil elske og huske i lang tid efter brylluppet.

I North Avenue er vi vilde med at spille til bryllupper. Vi sammensætter en sætliste, så vi er sikre på, at der er noget for enhver smag. Er du i tvivl om, hvilken musik man skal have til et bryllup, kan du med andre ord trygt overlade dette til os. Vi spiller et bredt udvalg af hits, der med garanti vil gøre dine gæster glade – uanset hvilke aldersgrupper, du har inviteret.

Har I lyst til at gøre jeres første dans sammen som ægtepar til noget helt særligt, så hjælper vi også gerne med dette. Som en ekstra bonus, når du booker os til at spille til dit bryllup, kan vi nemlig også spille brudevalsen live og i lige det tempo, der passer til jer som brudepar.

Gør jeres bryllupsfest endnu mere personlig med et live band

Leder I efter et festband til jeres bryllup, så er I kommet til det rette sted. I North Avenue har vi allerede mange års erfaring med at spille til bryllupper over hele landet. Vi spiller de største hits fra de seneste årtier, og booker I os, er der dermed garanti for, at dine gæster hurtigt vil komme op ad stolene og ud på dansegulvet, når vi går i gang med at spille.

Når du booker North Avenue til dit bryllup, har du naturligvis mulighed for at være med til at vælge, hvilke numre vi skal spille. Vi har pt. et katalog på næsten 200 sange, og har I en forkærlighed for musik fra et bestemt årti eller en bestemt genre, så vil vi selvfølgelig tilpasse vores sætliste efter dette. Har I derimod nok at gøre med at planlægge brylluppet, kan I selvfølgelig også trygt overlade valget af musik til os – så sammensætter vi et mix af numre, der med garanti vil falde i god jord hos både dig og dine gæster.

Ofte stillede

SPØRGSMÅL

Hvad koster musik til bryllup?

Der findes desværre ikke ét svar på, hvad det koster at booke live musik til et bryllup. I North Avenue varierer vores priser efter det enkelte arrangement, og er du i tvivl om, hvorvidt du kan booke os og samtidig overholde dit budget, anbefaler vi altid, at du tager fat i os og får et samlet tilbud.

Når vi fastsætter en pris til dig, tager vi altid udgangspunkt i følgende faktorer:

  1. Hvor mange numre, du ønsker, at vi skal spille.
  2. Hvilket type event der er tale om.
  3. Hvilket tidspunkt vi skal optræde på.

Hvor lang tid spiller I, og er transport inkluderet?

Vi spiller typisk i tre timer, fordelt mellem to set, men ønsker du mere eller mindre end dette, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Vi har desuden valgt, at det altid er muligt for vores kunder at tilkøbe et ekstra sæt helt uden varsel. Hvis dine bryllupsgæster slet ikke kan få nok af at danse til vores live musik, er det dermed intet problem – vi har altid mere god musik klar til jer og fortsætter gerne med at spille.  

Booker du North Avenue, skal du aldrig betale ekstra for transport. Dette vil være inkluderet være inkluderet i den samlede pris. Vi har egen bandbus og kører med glæde land og rige rundt for at spille. Hvad end du mangler musik til et bryllup i Jylland, på Sjælland eller et helt tredje sted i Danmark, skal du altså ikke betale ekstra for transporten.

Tjek om vi er ledige

Send os en forespørgsel – vi vender altid tilbage med et svar hurtigst muligt.

BOOK NU