REFERENCER

Se hvad folk har sagt om os!
 

– Alle kontaktoplysninger på referencer haves, og kan, hvis det ønskes, selvfølgelig udleveres.

Hej Mikkel
Jeg vil sige jer en rigtig stor tak for jeres fantastiske musik og bidrag til jeg fik en rigtig god fest og fødselsdag i fredags. Jeg har fået så mange positive tilkendegivelser fra gæsterne der synes i gjorde det super godt!
Har du brug for en reference står jeg gerne til disposistion. Endnu engang TAK!

Mvh. Helle Ghodt

Helle Ghodt - 60 års fødselsdag

Forrygende band! Vi ved Lindab havde fornøjelsen af, at nyde skøn musik fra North Avenue til Lindabs julefrokost. De formåede at få over 200 gæster op af stolene og ud på dansegulvet. Vi kan give vores varmeste anbefaling til North Avenue!

Jane Nissen - Julefrokost hos Lindab

North Avenue spillede til vores bryllup og det har vi ikke fortrudt. Hvor spiller de bare godt! Vi er af en musikalsk og meget dansende familie så musikken er meget vigtig for os! Min mand og jeg ledte efter et band med meget erfaring og vi blev anbefalet North Avenue af en af min mands arbejdskollegaer. Det var den helt rigtige beslutning at booke dem OG hvis man som jeg har tusindvis af spørgsmål, kan jeg varmt anbefale at ringe til Mikkel og snakke med ham!

Heidi Enevoldsen – Bryllup

Vi havde den store fornøjelse at blive underholdt af NORTHAVENUE til vores netop overstået byfest. De leverede varen til alles fulde tilfredshed. De er topproffesionelle og er meget imødekommende. De er meget lydhør over for ændringer, krav og foreslag. Vi har allerede en halv aftale med dem i forbindelse med et andet arrangement senere. Lyden er i top, stemningen er i top. Her er en gruppe unge mennesker der både har benene på jorden og i næsen 😉 NORTHAVENUE Skal have de varmeste anbefalinger fra Løgstrup Byfest. Det er dem vi booker næste gang der skal live musik på programmet. Kort sagt man kan ikke blive skuffet over disse professionelle, høflige, festlige og dejlige mennesker de levere et brag af en fest. Tak for en super aften det swingede 😉 Lennart Ingemann, Løgstrup Byfest.

Lennart Ingemann - Byfest

Vi havde en super oplevelse med North Avenue, som spillede til vores bryllup. Vi havde booket dem for 3 timer til at sætte gang i festen, og det lykkedes fuldstændigt for dem og vi har fået stor ros fra alle vores gæster mht. musikken. Vi var en god blanding af unge venner og ældre familiemedlemmer, men musikken var for alle og både de unge såvel som mine ældre faster og onkler var på dansegulvet og nød musikken.. Der var helt klart value for Money og de kan helt klart anbefales til andre. Jeg vil ikke tøve et sekund med at booke dem igen, hvis jeg står og mangler et band igen til et arrangement. Kæmpe ros skal de have!
Kasper Jensen – Bryllup

Tak til alle jer i North Avenue, der var med til at gøre vores julefrokost i Det gamle Mejeri, Sdr. Bjert, til en super fest. Det er bestemt ikke sidste gang, vi vil ringe til jer, og vi anbefaler jer gerne til andre. Et alsidigt repertoire, perfekt leveret til et publikum fra 17 til 62 år, og alle var begejstrede!

Charlotte - Firmafest hos Home

North Avenue var med til at skabe en helt fantastisk sommerfest. De var knalddygtige musikere, og enormt professionelle. Dejligt med musik til både unge og gamle, så folk hele tiden var på dansegulvet. Vores gæster var meget tilfredse, og jeg kan kun varmt anbefale dem til andre der skal holde fest!

Henrik Jensen - Sommerfest

Tusind tak for at i var med til at lave den fedeste stemning til vores bryllup i August. Der blev danset og skrålet med på alle jeres dejlige sange. I har fået ros af alle vores gæster. Fantastisk band :)Tak for festen – Camilla og Jeppe.
Camilla og Jeppe - Bryllup

Tak til North Avenue for at spille op til det vildeste dansegulv igen! Vi har nu haft dem til at spille for tredje år i streg til vores foreningsfest, og det bliver med garanti til en fjerde gang næste år!

JAI Håndbold - Foreningsfest

Vi havde North Avenue til at spille til vores bryllup. De leverede varen. De spillede en god variation afnuværende og gamle hits. Vi har talt med flere af vores gæster, som har gemt deres kort til senere brug. Skulle vi gøre vores bryllup om, vil vi stadig booke north avenue. Kom før tiden, tilpassede sig festen, spillede lænere tid end vi havde aftalt!… Vh Christina & Anders Jeppesen

Anders Jeppesen - Bryllup

Skabte den fedeste stemning til vores bryllup – helt suverænt med de forskellige genrer, og skiftende mand og kvindelig vokaler – kan KLART anbefales ! Hilsen Martin og Maria

Martin Pauli - Bryllup

Kære North Avenue! TAK for at gøre vores store dag uforglemmelig. Alle der har holdt bryllup ved hvor hekstisk det kan være op til, men musikken har ikke været en bekymring, hverken op til eller under! Helt igennem dejlig oplevelse med jer, og fantastisk musik! Vi ses om 6 år til vores 40-års 😉

Kærlig hilsen Signe og Brian.

Signe og Brian - Bryllup

Fantastisk band! Både teknisk gode, men især gode til at få gang i festen og få alle med ud på dansegulvet. Første gang vi har haft et helt fyldt dansegulv til en af vores julefrokoster 🙂 så tak for en god aften 🙂
Steffen Holm - Firmafest hos Kvickly Holstebro

Vi afholdte jubilardag på Brejninggaard Efterskole d. 5 maj 2018, og havde i den forbindelse lejet North Avenue til at spille op til fest! Og det blev der! North Avenue har et bredt repetoire af sange, og selvom gæsterne var mellem 18-60 år gamle, var der noget for enhver smag. North Avenue stiller op med et utrolig flot setup og spillede i vores tilfælde op for 310 gæster, som roste bandets lyd og lys! De utroligt professionelle og kan klart anbefales!

Sarah Pontoppidan - Jubilæumsfest

Skal vi spille til dit næste arrangement?

Skriv til os nu!