HVEM ER VI

Og hvorfor vælge os?

Hvem er vi?

Siden bandets start har vi weekend efter weekend kørt landevejene tynde i hele Danmark med et festfyrværkeri i bagagerummet. Det er stadigvæk venskabet, samt lysten og kærligheden til livemusikken der driver værket, men musikken er blevet meget mere end bare en hobby.

Bandets medlemmer udspringer fra eller studerer p.t. på hhv. musikvidenskab i Aarhus, samt musikkonserveratoriet i hhv. Aarhus og Aalborg.

Vi spiller til alle slags fester, og vi sætter en ære i at levere en gennemført professionel musikoplevelse i øjenhøjde, uanset antal gæster! Vi har ikke stjernenykker, og vores mål er at levere den perfekte fest, hver gang!

 

 

Sans for detaljen…

Vi spiller alle de største hits fra de sidste seks årtier, hvor spilleglæde, dans og fællessang er nøgleordene.  Alle sange er gennemarbejdet ned til mindste detalje, igennem timevis af hårdt arbejde i vores øvelokale i Aarhus.
– Vi har nemlig fokus på alle de små detaljer når vi spiller. De er vigtige, for det er dem der gør numrene unikke og interessante.

Foruden både mandlig og kvindelig frontvokal, kan alle øvrige medlemmer også synge. Det giver os fleksibilitet til at lægge tre -og firestemmige vokal-klange, der gør produktet særdeles unikt.

Vores lyd er digitalt styret og balanceret, fordi vi smider mikrofoner på alle vores forstærkere og på trommer. Det betyder for dig og dine gæster, i alt sin enkelthed, at lydniveauerne på alle instrumenterne og vokalerne passer sammen, og at intet “brager igennem”.

Hvorfor vælge os?

Fester skal huskes, og livet er for kort til kedelige fester! North Avenue er for alle der ikke vil tage nogen chancer når det kommer til musikken. Vi leverer top professionelt produkt, udført af energiske, glade og ikke mindst dygtige musikere.

Der er garanti for hæse stemmer, ømme stænger og fest til den lyse morgen, og vores vigtigste mål er at få alle ud på dansegulvet, ung som gammel.

Vi koordinerer alt, vi har alt udstyr, og i modtager en kontrakt med alle detaljerne, så i ikke skal bekymre jer om noget som helst vedr. musikken til jeres fest!

Vi glæder os til at spille for jer!

Skal vi spille til dit næste arrangement?

Skriv til os nu!