FAQ

Få svar på alle dine spørgsmål

Spørgsmål og svar!

Her kan du finde svar på alle dine spørgsmål! Du kan enten se vores video til højre, eller læse om de mest spurgte spørgsmål herunder.

Priserne varierer alt efter arrangement, men starter som regel fra 20.000 kr. Vi er dog altid åbne for dialog, og drøfter gerne, helt uforpligtende, hvad der er muligt.

Har du stadig spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Vi glæder os til at spille for dig og dine gæster!

Hvor lang tid spiller i?

Vi tilpasser os selvfølgelig alle arrangementer, men typisk spiller vi tre timer, fordelt på enten 3×45 eller 2×80 minutter.
– Arrangøren kan altid, uden varsel, tilkøbe mindst et ekstra sæt.

Hvornår ankommer i til mit arrangement?

Ankomsttidspunkt afhænger af opstillingstidspunktet – Men vi ankommer altid i god tid, ca. 2 timer før vi skal gå på. Vi tager af sted hjemmefra i god tid, så der er plads til kø og punkteringer.

Hvornår stiller i op?

Vi stiller som regel op umiddelbart inden vi skal spille, dvs. ca. senest en time før vi går på. Det larmer over hovedet ikke, tager ca. 45 min. og gæsterne må gerne være i lokalet samtidig. Har man et tæppe man kan hænge op foran “scenen” kan, det anbefales.
– Vi stiller undtagelsesvis op inden gæsternes ankomst, efter aftale med arrangøren.

Hvad med transport og koster det ekstra?

Vi har egen firmabil og det koster aldrig ekstra, uanset hvor i landet vi spiller. Det er altid inkluderet i den aftalte pris. Alt vi skal bruge er en adresse.

Hvordan er jeres påklædning?

Vi er altid klædt passende på til lejligheden! Til bryllup er drengene altid i pæne bukser, hvid skjorte og vest, og forsangerinden i komplimenterende festtøj.

Ved andre arrangementer kan det forventes at drengene spiller i skjorte og forsangerinden ligeledes i festtøj

Hvor mange er I i bandet?

Vi optræder som regel altid som 6-mands band. Her dækker vi: Trommer, bas, Keyboard/Synth, Lead guitar, Rythm Guitar/Akustisk guitar, mandlig vokal, kvindelig vokal og tre korstemmer.

Vi optræder bevidst ikke som trio, kvartet eller kvintet .

Trompet og Saxofon?

Vi tager også ud og spiller som 9-mands orkester – Her kommer en lækker blæsersektion med i form af Trompet, Saxofon og trækbasun. Det kan stærkt anbefales!

Skal i lave lydprøve midt under middagen eller mit arrangement?

Nej! Vores udstyr er digitalt. Det vil sige, at vi har ca. 20 forskellige setup-muligheder ifht. lyden, der nok skal passe til præcis jeres lokale! I løbet af de første to-tre sange tilpasser vi lyden, så den passer perfekt.

Hvilke sange spiller i?

Vores aktuelle bagkatalog af sange tæller mellem 150 og 200 sange. Vi lægger os aldrig fast på en sætliste, men vi tilpasser os løbende publikum, og spiller selvfølgelig de genrer der er aftalt med arrangøren.

Hvad med sygdom?

Vi har hidtil aldrig måtte aflyse et job, hverken med kort eller lang varsel. Skulle en musiker uheldigvis blive syg, forhindret e.l. så vil vil altid forsøge at finde en stand-in, eller spille i en anden konstellation.

Hvor meget plads skal I bruge, og hvad med scene?

Scene er altid anbefalet, men bestemt ikke påkrævet. Det kan give en god effekt at bandet står hævet.
Ift. plads er vi meget fleksible. Normalt anbefaler vi minimum 2,5×4 meter (dybde x bredde)

Indgår vi en kontrakt?

Ja! – Vi laver selvfølgelig en kontrakt, der godkendes af arrangøren.

Kan jeg aflyse en booking igen?

Ja. Indtil 60 dage før et arrangement er det gratis at aflyse et arrangement. Under 60 dage, koster det 50% af honoraret – Naturligvis alt efter omstændighederne

Hvad med brudevalsen? Kan I spille den?

Ja, vi kan selvfølgelig spille brudevalsen! Og altid i det tempo i ønsker!

Hvad med musik i jeres pause?

Som udgangspunkt vil vi altid sørge for at der kommer noget god musik på anlægget. Ønsker arrangøren at låne vores anlæg til at afspille fra, kan det også lade sig gøre.

Skal jeg sørge for strøm og kabler?

Nej. I alle tilfælde har vi tilstrækkeligt med kabler med. Vi har desuden byggestrømstavle til CEE 16 Ampere og en konverter til 32 Ampere med. Er der ikke CEE (Krafstrøm), er det også helt ok. Så skal der bare gerne vær 2 – 3 stikkontakter på minimum 2 forskellige faser i umiddelbar nærhed af “scenen”

Skal jeg selv sørge for lys på dansegulvet?

Nej! Uanset arrangements størrelse sørger vi for lys. Vi har som minimum 2 LED-master og 2 movingheads med, også til de helt små arrangementer. (OBS – Til de fleste bryllupper bruger vi 1 – 2 LED master og 2 movingheads. Det er vores klare erfaring, at mere end det bliver for meget lys)

Er jeres udstyr godt nok? Kan i spille det op?

Ja, ja, ja! Vi har noget af det absolut bedste udstyr på markedet, og vi ejer selv alt vores grej. Vores “lille” PA-anlæg kan klare op til 500 gæster, vores store kan klare op til 2.000. Uanset jobbets størrelse, er kvaliteten af lyden altid i top. Vi sørger nemlig for at alt lyden er centralt styret og kommer ud af frontanlægget. I fagtermer kalder man det at “mice up” (At smide mikrofoner på alt). Det giver en langt mere balanceret lyd for gæsterne.
Vi har ligeledes Movingheads, LED lamper, røgmaskiner, hazere, truss, bagtæpper osv. til at klare et hvilken som helst type af job.

Anbefaler i lyd / lysmand?

Ja og nej. Det er altid fedt med en lydmand, men til arrangementer under 100 personer (brylluper, fødselsdage, o.l), er der virkelig intet behov for det – Det skader bestemt ikke, men er ikke nødvendigt. For Lysmand gælder samme princip, men her opstår behovet først ved en egentlig koncert

– Til større arrangementer, julefokoster, firmafester o.l. anbefaler vi at man enten booker en lydmand ind, eller vi kan tage vores egen med for 3.000 kr.

Hvad med forplejning til jer?

Drikkervarer umiddelbart før og under koncerten. Med mindre bandet stiller op før gæsternes ankomst, har bandet hverken behov for opholdsrum eller varm mad.

Hvad skal jeg stå for ifbm. musikken?

Intet! Læn dig tilbage, nyd festen og nyd musikken!

Hvad hvis der sker skader?

Det er total niks pille for gæsterne at spille på vores udstyr – Heller ikke i pausen. Skader forvoldt af gæsterne, betales af arrangøren.

Skal vi spille til dit næste arrangement?

Skriv til os nu!